Sterretje999 » Specials » Het huis anubis

Het Huis Anubis: De serie, games, boeken en de nieuwste film

Het Huis Anubis: De serie, games, boeken en de nieuwste film Het Huis Anubis op de televisiezender Nickelodeon is zo immens populair dat het niet bij één serie kon blijven. Inmiddels is het vijfde seizoen bezig, ontving Het Huis Anubis een reeks van prestigieuze awards, is de tweede bioscoopfilm een groot succes en zijn er meerdere games en spellen verschenen. Het bordspel won de prijs voor Speelgoed van het Jaar en de zeven boeken worden veel en vaak gelezen door alle leeftijden. In deze special vind je alles wat je moet weten over het Huis Anubis.

Wat is Het Huis Anubis precies?

De televisieserie Het Huis Anubis is een enorm spannende jeugdserie. In de serie gaan negen bewoners van een oud kindertehuis op zoek naar een Egyptische schat uit de oudheid. De serie won een reeks aan prestigieuze prijzen en is al vele seizoenen heel erg populair. Het kon dus ook niet bij een serie blijven. In het eerste artikel uit deze special lees je alles over de serie Het Huis Anubis en stiekem nog heel veel meer dan dat.

Welke games en spellen zijn er gemaakt over Het Huis Anubis?

Het Huis Anubis is behoorlijk verslavend. Reden te over om er ook een computerspel over te maken. Maar het bleef niet bij één spel voor de PC en de Nintendo. Zelfs online kun je een superspel vinden, waaraan elke week nieuwe levels worden toegevoegd. En thuis met je vrienden en vriendinnen kun je ook met Het Huis Anubis aan de slag: Het bordspel werd gekozen tot beste Speelgoed van het Jaar. Lees er meer over in het tweede artikel uit deze reeks van drie.

De nieuwe bioscoop film van Het Huis Anubis?

De eerste bioscoopfilm brak alle records maar wat belangrijker is: Ook over de nieuwe film Anubis en de Wraak van Arghus valt er een hoop te lezen. Deze film is minstens net zo spectaculair als zijn voorganger en inmiddels een groot succes in de bioscopen. Lees alvast dit laatste artikel van de special en ga daarna aan de slag met de boeken, spelletjes en andere leuke spulletjes van Het Huis Anubis.
Het Huis Anubis: Alles over de serie Het Huis Anubis

Het Huis Anubis: Alles over de serie Het Huis Anubis

De televisieserie Het Huis Anubis is een enorm kijkcijferkanon. De bioscoopfilm won de Gouden Film Prijs en alles wat met de serie te maken heeft verandert ook in goud. Wat is er zo bijzonder aan deze…
Het Huis Anubis: Alles over de games en spellen van Anubis

Het Huis Anubis: Alles over de games en spellen van Anubis

De serie Het Huis Anubis op Nickelodeon is een doorslaand succes. De serie ziet er dan ook fantastisch uit en is superspannend. Iets wat zo verslavend is, biedt natuurlijk ook prima materiaal voor een…
Het Huis Anubis: De film "Anubis en de Wraak van Arghus"

Het Huis Anubis: De film "Anubis en de Wraak van Arghus"

De televisieserie Het Huis Anubis is al jaren een enorme hype. De eerste bioscoopfilm Anubis en het Pad der 7 zonden won de Gouden Filmprijs en trok alleen al in de bioscoop meer dan 100.000 kijkers.…
Gepubliceerd door Sterretje999 op 07-10-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.