Sterretje999 » Specials » Pc gratis schoonmaken
Nieuwsgierigheid leidt tot wijsheid

Computer schoonmaken: Gratis software voor je pc

Computer schoonmaken: Gratis software voor je pc Heel erg lastig, wanneer je computer vol zit met oude bestanden, tijdelijke bestanden, spamware of andere malware. Gelukkig kun je eenvoudig en gratis software van Internet downloaden om je pc weer sneller en virusvrij te maken. Lees hier meer over de beste oplossingen voor virussen of een trage computer, die je bovendien gewoon gratis mag gebruiken. Geef je computer eens een goede beurt.
Hieronder vind je een aantal artikelen, die je kunnen helpen om je computer sneller te maken en te ontdoen van vervelende virussen en andere kwaadwillende software.

Trage computer

Je zult wel gemerkt hebben dat je computer over de tijd steeds langzamer opstart en werkt. Behalve door ongewenste indringers, zoals spam- en adware, is dat te wijten aan niet verwijderde tijdelijke bestanden, fragmentatie van bestanden en foutjes die langzaamaan in bijvoorbeeld het register van de pc zijn geslopen. In de eerste artikelen van deze serie lees je dan ook meer over schoonmaken van je pc. Wat voor soort programma's bestaan daarvoor en waar kun je ze gratis verkrijgen? En hoe maak je een te trage computer weer sneller met gratis software?

Software en gratis virusscanners

In de volgende twee artikelen maak je kennis met de bekendste en beste gratis software en leer je meer over de beste gratis virusscanners Microsoft Security Essentials. Daarnaast nog benieuwd hoe je een bepaald virus of eigenlijk een worm de deur uit moet krijgen? Want wat als je per ongeluk zelf een Trojaans paard hebt binnen gehaald dat er voor zorgt dat jouw computer niet meer goed werkt?

Computer schoonmaken: Gratis software voor opschonen van pc

Je computer wordt trager en trager. Dat komt door overbodige files en oude software, nutteloze processen, je zoekgeschiedenis op Internet, virussen en fouten in het register. Wist je dat er software b…

Te trage computer? Zo maak je hem sneller!

Als je intensief gebruik maakt van Internet komt er veel op je computer terecht zonder dat je dat in de gaten hebt. Denk bijvoorbeeld aan virussen, je zoekgeschiedenis of cookies. Ook installeer je va…
Gepubliceerd door Sterretje999 op 21-09-2012, laatst gewijzigd op 21-09-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!