Sterretje999 » Specials » Geld besparen
Nieuwsgierigheid leidt tot wijsheid

Zuiniger leven, geld verdienen en rijk worden

Zuiniger leven, geld verdienen en rijk worden Nu het leven steeds duurder wordt en de lonen steeds lager lijken te worden, is het tijd voor ouderwets besparen maar ook voor slim geld verdienen. Bevecht de crisis en wordt rijk door slim te besparen op vaste lasten, energie en andere huishoudelijke uitgaven en door geld te verdienen met Internet of een nieuwe onderneming. Meer geld ligt echt binnen jouw mogelijkheden!

Hoe kun je snel en gemakkelijk geld besparen?

Je zult ervan schrikken hoeveel je eigenlijk kunt besparen op alles wat je uitgeeft. Je kunt besparen op verzekeringen, op energie, op abonnementen of op je wekelijkse boodschappen. In de artikelen uit deze special vind je handzame tips voor besparen op je energierekening door minder stroom, gas of water te verbruiken en leer je verder meer over hoe je ook in het algemeeen geld kunt besparen door slimmer je huishouden te regelen. Het opzeggen van de leesmap, die je nooit leest, of kiezen voor producten die in de aanbieding zijn of seizoensproducten zorgt al voor enorme besparingen en er is nog veel meer mogelijk!

Hoe kun je eenvoudig geld verdienen en rijk worden?

Tegenwoordig verdien je gemakkelijk geld met Internet maar ook slim investeren is een weg naar meer geld en misschien zelfs het grote geld. Google Adsense of trouwen met een miljonair zijn allemaal opties, die meer geld in de huishoudportemonnaie brengen. Sparen, beleggen of een huis kopen zijn in deze markt heel lucratief. De loterij winnen of een bank overvallen geven direct veel resultaat maar zijn moeilijker te bewerkstelligen of kunnen gevolgen hebben voor jouw persoonlijke vrijheden. Waarschijnlijk vind je in de artikelen van deze special betere tips om snel geld te verdienen en rijk te worden!

Geld winnen, besparen en verdienen: Tips om rijk te worden

Veel geld. Iedereen wil het wel maar weinigen hebben het ook echt. Het grote geld. Je kunt geld verdienen door hard te werken en genoeg te sparen of te lenen. Je kunt ook geld winnen door geluk te heb…
Besparen op energie: tips voor een lagere energierekening

Besparen op energie: tips voor een lagere energierekening

Hoe kun je zelf eenvoudig energie besparen? Welke dingen kun jij eenvoudig in je eigen huis en huishouden aanpassen, waarmee je gemakkelijk en snel honderden euro's kunt besparen op je energierekening…
Gepubliceerd door Sterretje999 op 10-01-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!