Sterretje999 » Specials » Auto verkopen
Nieuwsgierigheid leidt tot wijsheid

Snel je auto verkopen: Hoe doe je dat voor een goede prijs?

Wanneer je snel je auto wilt verkopen, is de eerste stap een accurate waardebepaling van je voertuig. Wat is de dagwaarde van jouw auto en voor hoeveel kun je hem in de markt zetten? Daarna zijn er een aantal goede mogelijkheden om je auto te verkopen. Dat kan bijvoorbeeld via een dealer, door online je auto te koop aan te bieden maar tegenwoordig ook via een heuse online autoveiling. Lees hier alles over het te koop zetten van je auto: Hoe verkoop je snel je auto voor een goede prijs?
In deze special lees je wat je echt moet weten, wanneer je graag je auto op korte termijn wilt verkopen voor de juiste prijs. De special bestaat uit de volgende drie interessante artikelen:

Dagwaarde van je auto berekenen: Wat is je auto op dit moment waard?

Wanneer je je auto te koop wilt gaan zetten is het heel erg belangrijk om te weten wat die precies waard is. Wanneer je je auto wilt verkopen aan een dealer of via een veiling is het natuurlijk noodzakelijk dat je een goede en reële prijs kunt bepalen. Zo stap je voorbereid en goed geïnformeerd de onderhandelingen met een mogelijke koper in. In dit artikel lees je hoe je de dagwaarde van je voertuig kunt berekenen en welke gratis en betaalde online tools je hierbij kunnen helpen.

Particulier je auto verkopen: Via welke kanalen kun je je auto snel verkopen?

In dit artikel worden alle mogelijkheden om je auto snel te verkopen als particuliere verkoper toegelicht. Je kunt je auto verkopen via de eigen dealer of via een andere dealer of occasion handelaar. En dat kan op verschillende manieren. Je kunt je auto natuurlijk ook via Internet verkopen door hem te koop te zetten op Marktplaats of op een gespecialiseerde autosite zoals Autotrader of Autorola. De nieuwste manier om je auto te verkopen is de autoveiling, waar je supersnel je auto kunt verkopen aan een andere particulier of aan een professionele autohandelaar.

Autoveiling: De nieuwe manier om je auto binnen drie dagen online te verkopen

De ins en outs van de nieuwe manier om je auto te verkopen lees je in het laatste artikel van deze special. Hoe gaat een autoveiling precies in zijn werk? Hoe kun je je auto te koop zetten en wat moet je hiervoor doen? Hoe wordt er een verkoopprijs bepaald en hoe gaat het biedingsproces in zijn werk? Hoe snel kan je auto worden verkocht bij een autoveiling en wat kost het je om je auto op deze manier te verkopen?

Dagwaarde of taxatiewaarde auto: Wat is mijn auto waard?

Wanneer je jouw auto wilt gaan verkopen, wil je graag weten wat de dagwaarde is, zodat je een goede verkoopprijs kunt vaststellen. Wanneer je een tweedehands auto wilt gaan kopen, wil je waarschijnlij…

Particulier auto verkopen: Hoe verkoop je snel je auto?

Wanneer je je auto als particulier snel wilt verkopen, is het zinvol om daarvoor meerdere afzetkanalen uit te proberen. In dit artikel wordt een aantal mogelijkheden voor het particulier verkopen van…
Gepubliceerd door Sterretje999 op 07-10-2010, laatst gewijzigd op 20-02-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!